Laatste

Bezoek koningspaar live te volgen via Omroep Flevoland

Het streekbezoek dat Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op donderdag 29 juni aan Flevoland brengen is live te volgen via Omroep Flevoland. Het koningspaar bezoekt op die dag Urk, Noordoostpolder en Dronten.

Het bezoek start ’s morgens om 9.30 uur in de haven van Urk. Na een korte wandeling langs de haven bezoeken de Koning en Koningin het Maritiem Onderwijscentrum op Urk. Van daaruit gaat het naar Windpark Noordoostpolder en aansluitend bezoekt het koninklijk paar het dorp Nagele. ’s Middags vertoeft het koningspaar in Dronten waar een bezoek staat gepland bij Staay Food Group, een groenteverwerkingsfabriek waar innovatief gewerkt wordt op het gebied van de slateelt. De dag wordt afgesloten in het centrum van Dronten met een bezoek aan multifunctioneel centrum De Meerpaal.

Het bezoek is de gehele dag te volgen bij Omroep Flevoland, live via de radio in het programma Dit is Flevoland maar ook in beeld op TV waar foto’s en (live)video’s van het bezoek te zien zijn. ’s Avonds vanaf 17.00 uur is in het TV-programma Dit is Flevoland een samenvatting van de dag te zien. Daarnaast is er online veel aandacht voor het bezoek via onder meer een liveblog op de website en app .
Ook via de social media: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat van Omroep Flevoland is het bezoek de gehele dag te volgen.

fotowedstrijd
Ter gelegenheid van dit speciale bezoek houdt Omroep Flevoland een fotowedstrijd waarmee € 300 te winnen is. Foto’s kunnen op 29 juni tot 16.00 uur worden gestuurd naar
nieuwsfoto@omroepflevoland.nl. De winnaar wordt tussen 17.00 en 17.30 uur in het TV-programma Dit is Flevoland
bekend gemaakt. Meer informatie over het bezoek is te vinden op www.omroepflevoland.nl/koningsbezoek