Adverteren

Adverteren op Urk FM?

Profiteer van het bereik van Urk FM

 Urk FM heeft een groot bereik en kan bieden wat geen enkele andere Urker aanbieder kan, geluid. Muziek en geluiden zijn belangrijk voor de doelgroepen en kunnen zowel bewust als onbewust boodschappen opvangen. Een radiozender is vaak op de achtergrond ergens te horen, en kan daardoor goed inspelen op de wensen van de luisteraar.

Urk FM biedt naast de mogelijkheid om te adverteren op de ether ook de mogelijkheid om te adverteren op de website. Door de samenwerking met andere aanbieders van advertentiemogelijkheden zijn we ook in staat om een volledig advertentiepakket aan te bieden waardoor jouw boodschap meer dan ooit gehoord wordt. En dat voor zeer scherpe tarieven!

Thema & Actie

Dynamische media als radio en internet worden steeds meer ingezet voor zowel thema- als actiecampagnes. Dus zowel om jouw bedrijf bekender te maken bij je doelgroep als voor het direct werven van nieuwe klanten, bezoekers e.d. Op deze site vind je de mogelijkheden en het bereik van Urk FM.

De PR van Urk FM denkt graag met je mee over de beste inzet van uw reclameboodschap. Neem contact met ons op via pr@urkfm.nl

Aanbiedingen

Wij bieden een aantal pakketen aan. De meest aantrekkelijke is misschien wel de goedkoopste. Vanaf €1,50 per dag ben je meerdere keren per dag te horen. Vanaf slechts €3,- per dag, komt je advertentie meerdere keren per dag in de huiskamer en krijgt het een duidelijk zichtbare plaats op de website van Urk FM. 

Je kunt o.a. de advertenties per week maar ook per kwartaal afsluiten. Ook bieden we de mogelijkheid om elke keer weer een nieuwe advertentie aanleveren.

Productie

Een advertentie moet wel gemaakt worden, hier rekenen we een gereduceerd bedrag voor. Als je zelf met een spot komt die aan onze kwaliteitseisen voldoet, hoeven we dit niet in rekening te brengen. 

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf kun je krijgen door contact op te nemen met pr@urkfm.nl

PODCAST meer audio
agenda alle activiteiten

Geen agenda gevonden

- advertenties -